Dakkapellen maken

Hoge kwaliteit dakkapellen op maat gemaakt

Dakkapellen maken wij bij timmerbedrijf Raf op Heij

Dakkapellen laten maken van hout? Hout heeft altijd een prachtige, natuurlijke uitstraling en is goed bewerkbaar. Dit maakt hout het materiaal bij uitstek voor het maken van een nieuwe dakkapel. Bij Raf op Heij zijn wij uiterst ervaren en kunnen wij u zonder problemen verder helpen.

Een dakkapel werkt niet alleen sfeerverhogend aan uw huis, maar kan uitermate doeltreffend zijn om een ruimte te vergroten of beter leefbaar te maken als de situatie daarom vraagt. Een stoffige, oude zolder kan door een dakkapel bouwen, bijvoorbeeld in een mum van tijd worden omgevormd tot een inspirerende werkruimte met een prima lichtinval en een goede ventilatie.

Scherpe prijs voor een dakkapel door eigen werkplaats

Dat hoeft helemaal niet. Wij hebben onze eigen werkplaats en onze eigen spuiterij waardoor wij u een scherpe prijs kunnen leveren. Ook werken wij in principe met alle gangbare soorten hout en kunnen we ook op dit gebied prima rekening houden met uw budget en uw wensen.

Onze dakkapellen zijn van hoogwaardige kwaliteit, duurzaam en zijn relatief onderhoudsarm. Al ons werk wordt vanzelfsprekend geleverd met een degelijke garantie. In sommige gevallen wordt er van ons gevraagd om te werken met een combinatie van hout en kunststof. Dit is voor ons geen enkel probleem.

Onze dakkapellen worden geleverd met het KOMO keurmerk.

Meer weten over het bouwen van dakkapellen?

De mogelijkheden voor het maken van een dakkapel van hout zijn eigenlijk onbegrensd. Hout kan makkelijk worden aangepast of worden hersteld en door een dakkapel creëert u meer mogelijkheden en vermeerdert u de waarde van uw huis.

Als u meer wilt weten over onze werkwijze, neemt u dan gerust contact met ons op.

Ervaren werknemers

Wij zijn al bijna 30 jaar actief

Professionele werkplaats

inclusief eigen spuiterij

wij leveren maatwerk

met oog voor kwaliteit