Deur kopen

Specialist in deuren op maat

Deur kopen bij een professioneel timmerbedrijf

Deur kopen? Een robuuste, houten deur… daar kun je mee thuis komen. Een buitendeur is meer dan slechts een gebruiksvoorwerp. Een goede deur toont karakter en straalt en is als het ware uw visitekaartje. Ook is het belangrijk dat de deur perfect past in de stijl van uw huis en uw directe omgeving.

Specialist in deuren op maat

Deur op maat laten maken door een professioneel timmerbedrijf? Bij timmerbedrijf Raf op Heij kunt u terecht voor al uw houten deuren en bent u verzekerd van vakwerk, service en een gedegen garantie. Wij werken uitsluitend met houtsoorten van de allerhoogste kwaliteit, maar houden daarbij rekening met uw budget en wensen.

Koop een deur op maat

Gaat het om een massieve deur of juist om één met meerdere raampjes? Of zoekt u misschien openslaande deuren of heeft u uw zinnen gezet op een bijzonder model? Wij helpen u graag verder en kunnen elke deur precies zo leveren als u die hebben wilt. Wij zitten reeds jaren in het vak en kennen het werk als geen ander.

Als timmerbedrijf werken wij volgens Politiekeurmerk Veilig Wonen

Al onze deuren worden conform het  geleverd, met het benodigde deurbeslag en de sloten. Hout is een natuurlijk en eerlijk product met een warme uitstraling, het is duurzaam en milieuvriendelijk en wij doen ons uiterste best om u een product te leveren waar u met volle tevredenheid van zult kunnen genieten.

Heeft u nog vragen over een deur kopen?

Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden tijdens een persoonlijk gesprek met u door te nemen.

 

Ervaren werknemers

Wij zijn al bijna 30 jaar actief

Professionele werkplaats

inclusief eigen spuiterij

wij leveren maatwerk

met oog voor kwaliteit