Houten binnendeuren op maat

Specialist in alle soorten binnendeuren

Een nieuwe houten binnendeuren kopen

Houten binnendeur op maat gemaakt door een ervaren Timmerbedrijf Raf op Heij. Voor alle mogelijke houten binnendeuren voor u op maat. Kamerdeuren, kastdeuren, schuifdeuren, alles is bij ons mogelijk. Wij informeren u graag over de mogelijkheden, want door onze ervaring en kennis op het gebied van hout kunnen wij u vaak een oplossing bieden die perfect bij uw budget past en waar u zelf misschien niet eens aan gedacht zou hebben.

Een houten binnendeur met glas

Zoekt u een creatief ontwerp met glas of speciale panelen? Wij maken het graag voor u. Wij zijn ons er terdege van bewust dat ook binnendeuren goed moeten passen bij het interieur van uw woning en bijdragen aan de juiste sfeer die u voor ogen heeft.

Al onze deuren worden geleverd met het benodigde deurbeslag en in de door u gewenste dikte. Alles wordt volledig afgewerkt in de door u gewenste kleur, tenzij u er voor kiest om zelf aan het werk te gaan. In dat geval zetten wij de deur voor u in een goede laag grondverf.

Waarom kiezen voor een houten binnendeur op maat?

Hout is uitstekend te bewerken, uiterst duurzaam en heeft een prachtig, natuurlijk karakter. Hout werkt isolerend. Vandaag worden de meeste binnendeuren dan ook nog steeds gemaakt van hout. Wij informeren u graag over de verschillende houtsoorten en de diverse mogelijkheden.

 Vragen over de prijzen van houten binnendeuren?

Mocht u nog vragen hebben over de prijzen of meer informatie willen hebben met betrekking tot de houten binnendeuren van ons bedrijf, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Ervaren werknemers

Wij zijn al bijna 30 jaar actief

Professionele werkplaats

inclusief eigen spuiterij

wij leveren maatwerk

met oog voor kwaliteit