Buitendeur op maat kopen

Specialist in houten buitendeuren

Buitendeuren kopen bij Raf op Heij

Buitendeuren zijn niet zomaar deuren. Een deur voor buiten moet stralen, want het is vaak de eerste impressie die een bezoeker van uw huis of bedrijf krijgt. Met een houten buitendeur van timmerbedrijf Raf op Heij bent u verzekerd van professioneel vakwerk dat zich kan meten met de beste buitendeuren op de markt. Bij timmerbedrijf Raf op Heij werken wij uitsluitend met hout van de best mogelijke kwaliteit en u kunt zelf aangeven wat uw wensen zijn wat betreft de afwerking.

Of het nu gaat om een klassiek model of een deur met een creatieve uitstraling; alles is mogelijk. Hout is tenslotte goed te bewerken en wij nemen iedere uitdaging maar wat graag aan.

Houten buitendeur op maat

Een timmerman van Raf op Heij vervaardigt uw houten buitendeur precies op maat. Doorgaans leveren wij extra dikke deuren voor buiten van 58 mm, maar andere dikten zijn natuurlijk altijd mogelijk. Ook zijn de buitendeuren standaard voorzien van HMB meerpuntsluitingen. Deze zijn altijd conform het Politiekeurmerk Veilig Wonen en komen met het benodigde deurbeslag.

Alle soorten buitendeuren

Maar misschien gaat het u niet om een voordeur, maar zoekt u een stevige schuurdeur of een tuindeur voor de bijkeuken. Bij ons kunt u voor al uw projecten terecht. Al ons houtwerk wordt professioneel gespoten, tenzij u het zelf onder handen wilt nemen. In dat geval zetten wij uw buitendeur in een stevige laag grondverf.

Meer weten over bijvoorbeeld de prijs van een buitendeur?

Voor al uw vragen met betrekking tot het vervaardigen van stevige en solide buitendeuren kunt u vrijblijvend bij ons terecht. Neem dan zo spoedig mogelijk contact met ons op.

Ervaren werknemers

Wij zijn al bijna 30 jaar actief

Professionele werkplaats

inclusief eigen spuiterij

wij leveren maatwerk

met oog voor kwaliteit