Garagedeuren op maat kopen

Specialist in het maken van houten garagedeuren

Garagedeuren kopen bij bij Raf op Heij

Garagedeuren kopen bij Timmerbedrijf Raf op Heij. Wij verrichten al bijna 30 jaar alle soorten timmerwerkzaamheden in de regio Heythuysen. Dus ook voor een deur voor uw garage kunt u bij ons terecht. Wij staan garant voor een uitstekende kwaliteit en leveren snel en, wat zeker niet onbelangrijk is, wij zijn goed betaalbaar. Wij maken uw garagedeur precies zoals u het wilt en gebruiken daarbij alleen hout van de beste kwaliteit. Of het nu gaat om een strak, klassiek model, een openslaande garagedeur of om een eigen idee, bij ons kunt u terecht voor alle vormen van garagedeuren. Hout is een eerlijk en natuurlijk product en de mogelijkheden voor het werken met hout zijn eigenlijk onbegrensd.

Houten Garagedeuren op maat

Houten garagedeuren worden volledig naar uw wensen ontworpen. Wij bespreken graag met u de verschillende mogelijkheden, want er is wellicht veel meer keuze dan u op het eerste gezicht zou denken. Ook een garagedeur moet tenslotte precies passen in de algehele aanblik van uw huis en zo sfeerverhogend werken. Wij beschikken over onze eigen spuiterij en leveren al onze deuren goed verzorgd af. Tenslotte kunt u rekenen op een gedegen garantie. Er wordt wel gezegd dat men door het werk de werknemers herkent. Werk gedaan door Timmerbedrijf Raf op Heij kan de tand des tijds moeiteloos doorstaan.

Meer weten over bijvoorbeeld de prijzen van garagedeuren?

Heeft u nog vragen met betrekking tot het plaatsen van een nieuwe garagedeur? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. U bent bij ons van harte welkom en wij doen er alles aan om u zo snel mogelijk verder te helpen.

Ervaren werknemers

Wij zijn al bijna 30 jaar actief

Professionele werkplaats

inclusief eigen spuiterij

wij leveren maatwerk

met oog voor kwaliteit