Schuifdeuren op maat

Specialist in schuifdeuren

Schuifdeuren laten maken door timmerbedrijf Raf op Heij

Schuifdeuren zijn een verademing in veel huishoudens. Omdat ze niet open slaan nemen ze geen extra ruimte in beslag maar zorgen ze wel voor veel lichtinval en een goede doorstroming. Ook voor een kleine ruimte is een schuifdeur vaak de ideale oplossing. Het schuifdeursysteem kan zowel op de wand als in de wand gemonteerd worden en werkt in vrijwel alle gevallen enorm sfeerverhogend. Vanzelfsprekend is een schuifdeur maatwerk. Niet elk type schuifdeur past in uw interieur en er zijn dan ook vele mogelijkheden. Wellicht kunnen wij u een verrassende oplossing bieden. Wij zitten al vele jaren in het vak en kunnen doorgaans alles precies naar wens voor u maken.

Schuifdeuren op maat

Wij komen graag bij u langs om de situatie met u door te spreken en maken dan vrijblijvend een offerte voor u die past bij uw budget. Wij bieden een ruime keuze aan kleuren en materialen en al onze deuren worden geleverd met sloten en deurbeslag van de hoogste kwaliteit. Onze deuren zijn altijd conform het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Omdat wij alles zelf maken in onze eigen werkplaats en spuiterij kunnen wij snel leveren en bent u voor u het weet al voorzien van een prachtige nieuwe schuifdeur.

Vragen over de prijzen van schuifdeuren?

Mocht u meer informatie willen hebben met bijvoorbeeld betrekking tot de prijzen, neem dan gerust contact met ons op! U bent bij ons van harte welkom en wij doen er alles aan om u als klant tevreden te stellen.

Ervaren werknemers

Wij zijn al bijna 30 jaar actief

Professionele werkplaats

inclusief eigen spuiterij

wij leveren maatwerk

met oog voor kwaliteit