Houten kozijnen op maat

Specialist in het maken en plaatsen van kozijnen

Houten kozijnen op maat bij Raf of Heij timmerbedrijf

Houten kozijnen op maat laten maken door professioneel timmerbedrijf. Veel mensen kiezen voor hout bij het maken van kozijnen en ramen omdat hout een natuurlijke uitstraling heeft en makkelijk bewerkbaar is. Het plaatsen en maken van houten kozijnen vraagt echter om aandacht en kennis, omdat water houtrot kan veroorzaken en de kozijnen dus perfect geplaatst moeten worden.Bij Raf op Heij zijn wij uiterst ervaren op dit gebied en zorgen wij voor een strenge controle bij de inwateringspunten en kunt u de winterstormen met een gerust hart tegemoet zien.

Zowel binnen-als buitenkozijnen vervangen

Het is weer tijd om de kozijnen te vervangen. Bij ROH maken wij zowel binnen- als buitenkozijnen. Houten buitenkozijnen vragen om een andere houtsoort om de wisselende weersomstandigheden beter aan te kunnen. De houten kozijnen die wij leveren, zowel de binnen- als de buitenkozijnen, kunnen jarenlang mee en zijn relatief onderhoudsarm.

Voordelen van een houten kozijn

Ieder materiaal heeft zijn eigen voordelen, maar bij Raf op Heij zijn wij overtuigd van de voordelen van houten kozijnen boven bijvoorbeeld een kozijn van kunststof.

Hardhouten kozijnen plaatsen

Goed behandelde hardhouten kozijnen kunnen vaak langer mee dan kunststof kozijnen. Hardhout gaat soms wel tot 75 jaar mee, terwijl u bij goed behandeld zachthout al snel kunt rekenen op een duurzaamheid van zo’n 25 jaar. Ook is een houten kozijn eenvoudig te repareren, terwijl dit bij kunststof vaak niet mogelijk is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om na een ongelukje of bij stormschade een deel van het kozijn te vervangen, in plaats van het hele kozijn.

Wij leveren alleen werk van de hoogste kwaliteit. Wij hebben onze eigen werkplaats en spuiterij en kunnen u dus snel en vakkundig van dienst zijn. Onze kozijnen worden bij u geplaatst in de door u gekozen kleur en zijn degelijk bewerkt. U heeft er de eerste jaren geen omkijken naar.

Meer weten over bijvoorbeeld de prijzen van houten kozijnen?

Heeft u nog vragen met betrekking tot houten kozijnen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

 

Ervaren werknemers

Wij zijn al bijna 30 jaar actief

Professionele werkplaats

inclusief eigen spuiterij

wij leveren maatwerk

met oog voor kwaliteit