Houten ramen plaatsen en maken

Specialist in houten ramen op maat

Houten ramen maken en plaatsen is onze specialiteit

Houten ramen maken wij op maat en plaatsen wij eenvoudig. Dus wilt u nieuwe houten ramen of uw ramen vervangen?  Er is eigenlijk geen materiaal op de markt dat dezelfde warme en natuurlijke uitstraling heeft als hout. Daarom dragen ramen van hout in hoge mate bij aan het aanzien van uw huis. Maar er zijn meer redenen om te kiezen voor hout bij het plaatsen van ramen. Hout isoleert goed en is relatief onderhoudsarm. Doordat hout zo goed te bewerken is zijn eigenlijk alle soorten houten ramen eenvoudig te maken en te plaatsen. Bij Timmerbedrijf Raf op Heij zijn wij gespecialiseerd op dit gebied.

Mogelijkheden met betrekking tot ramen vervangen

Bij ons kunt u kiezen uit elke mogelijke constructie voor uw ramen van hout. Er is een groot assortiment op de markt. Denk daarbij aan:

  • schuiframen
  • draairamen
  • tuimelramen
  • draaikiepramen
  • of een eenvoudig klassiek model.

Ieder model heeft bepaalde voordelen en wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Ons hout wordt degelijk bewerkt zodat u er jarenlang geen omkijken naar zult hebben en wordt vanzelfsprekend geleverd in de door u gewenste kleur. Omdat wij onze eigen spuiterij en werkplaats hebben is alles in principe mogelijk. Onze ramen worden bij u geplaatst met glas (dubbel glas) van de beste kwaliteit en worden geleverd met de door u gewenste sloten en een dubbel tochtkader.

Hoe werkt het?

Nadat wij een afspraak met u hebben gemaakt komen wij bij u ter plekke kijken en bespreken wij met u de mogelijkheden. Wij stellen dan een offerte samen die aansluit bij uw budget en uw wensen. Heeft u nog meer vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag verder over het vervangen ramen in uw woning.

Ervaren werknemers

Wij zijn al bijna 30 jaar actief

Professionele werkplaats

inclusief eigen spuiterij

wij leveren maatwerk

met oog voor kwaliteit