Houten overkapping op maat

Specialist in het maken van een overkapping

Een overkapping maken wij professioneel bij timmerbedrijf ROH

Overkapping van hout voor uw tuinterras laten maken? Een sfeervolle overkapping zorgt ervoor dat u heerlijk beschut tegen weer en wind van uw tuin kunt genieten? Wij maken uw houten overkapping of veranda in iedere gewenste afmeting en stijl. Of zoekt u misschien naar een houten aanbouw of een carport? Met hout kunnen wij in principe iedere kant op en bij Raf op Heij kunt u dan ook voor al uw wensen op het gebied van hout terecht. Wij werken snel en schoon en gebruiken voor al onze projecten uitsluitend materiaal van de beste kwaliteit. Bij ons bent u verzekerd van een prachtig, netjes afgewerkt en duurzaam resultaat.

Uw houten terrasoverkapping op maat, ons werk

Een houten terrasoverkapping of veranda is een belangrijk onderdeel van uw tuin. In uw tuin moet u zich volledig kunnen ontspannen en een overkapping laten maken  kan daar in hoge mate toe bijdragen. Wij spreken uw idee dan ook nauwkeurig met u door, zodat wij precies aan uw wensen tegemoet kunnen komen.Wij hebben jarenlange ervaring op dit gebied en kunnen u wellicht een aantal verrassende oplossingen aanbieden waar u nog niet eens aan gedacht had. Wij denken graag met u mee.

Meer weten over een houten veranda?

U bent bij ons van harte welkom. Heeft u nog vragen met betrekking tot het bouwen van een houten veranda of een ander project van hout? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u zo spoedig mogelijk te woord staan.

Ervaren werknemers

Wij zijn al bijna 30 jaar actief

Professionele werkplaats

inclusief eigen spuiterij

wij leveren maatwerk

met oog voor kwaliteit